El júnior femení A es refà d’una primera meitat fluixa i derrota clarament el CE Sant Nicolau (73-43)

Updated: desembre 3, 2019

L’equip júnior femení A del TGN Bàsquet va fer un parcial de 46-20 en la segona meitat i va superar un CE Sant Nicolau que havia posat les coses molt difícils a les tarragonines. El conjunt lila no va tenir la intensitat defensiva suficient en els primers vint minuts i en atac es va mostrar poc decidit. La defensa en zona de les sabadellenques va contribuir a aturar l’atac local i el partit al descans estava en 20-23. En la segona meitat el TGN Bàsquet va oferir una altra cara. Les jugadores que entrena Pau Robert van atacar la defensa zonal de les visitants amb més decisió, circulant millor la pilota i encertant en els tirs, això li va permetre canviar la dinàmica del matx.