El júnior femení A fa un parcial de 0-6 en l’últim minut i derrota el Barça CBS a domicili (60-67)

Updated: octubre 1, 2019

El júnior femení interterritorial va aconseguir una victòria molt valuosa a la pista del Barça CBS. El conjunt lila va patir falta d’encert en molts moments del partit i això va permetre les locals apropar-se en el marcador i, fins i tot capgirar el resultat. La bona actuació ofensiva de Fernández i, sobretot, la defensa de tot l’equip, van ser baluards fonamentals per entendre el triomf.

Quan faltava un minut per acabar el partit el Barça va posar-se per davant en el resultat però un parcial de 0-6 de les tarragonines, que van demostrar la seva solidesa com equip, va sentenciar.