El júnior femení A no pot amb la defensa pressionant del Ploms (48-55)

Updated: gener 28, 2014

El júnior femení A del TGN Bàsquet va mostrar les seves dues cares i al final va acabar perdent contra el Reus Ploms. El conjunt que entrena Jordi Crespo va fer un bon primer quart i, sobretot, bon inici de segon (26-17) però la defensa pressionant de les visitants després del descans va col·lapsar l’atac local que va perdre moltes pilotes i va cedir la iniciativa al seu adversari. El Ploms, en aquesta dinàmica, va agafar una renda de 10 punts que va saber mantenir fins el final del partit i endur-se la victòria.