El júnior femení A supera la defensa en zona del Centre Catòlic l’Hospitalet (50-68)

Updated: octubre 15, 2019

L’equip júnior femení A Inter va superar el Centre Catòlic l’Hospitalet en un partit marcat pel gran encert de les tarragonines des de la línia de tres punts. Així, les locals es van situar en zona durant molts minuts però el TGN Bàsquet ho va contrarestar a còpia de bona circulació de pilota i, sobretot, d’encert des del perímetre. Les tarragonines van anotar 9 triples (6 de Llanos i 3 de Fernández) i van esmicolar la defensa de les noies de l’Hospitalet de Llobregat.

L’agressivitat defensiva del TGN Bàsquet li va permetre córrer al contraatac en el tercer quart i marcar un parcial definitiu de 9-22.