El júnior femení B derrota el Bàsquet l’Arboç malgrat les nombroses errades (44-50)

Updated: novembre 12, 2019

L’equip júnior femení B va derrotar el Bàsquet l’Arboç en un partit marcat per les imprecisions visitants. Les noies que entrena Laureà Català van dominar durant molts minuts gràcies a la seva defensa —especialment en la primera meitat—. Així, el resultat al descans era de 22-15. Només les errades ofensives evitava que el TGN Bàsquet trenqués el partit. Les imprecisions van ser la tònica de les liles en tot el matx i això gairebé els costa el triomf. Així, les pèrdues de pilota a primera línia van facilitar els contraatacs locals. Només amb una petita reacció en el quart període en què es va millorar la defensa i, sobretot, es va mantenir la concentració en atac, va permetre el triomf.