El júnior femení B no l’encerta des de la línea de personal i tira a terra la bona feina defensiva contra el líder, el Claret Valls (60-58)

Updated: febrer 11, 2020

L’equip júnior femení B va quedar-se amb la mel als llavis en el partit que l’enfrontava al líder imbatut de la categoria. L’equip que entrena Laureà Català va estar a punt de vèncer gràcies al seu gran treball defensiu però les errades en els tirs lliures van penalitzar molt les tarragonines que en els dos últims minuts de partit van fer una mala estadística en aquest apartat de 0/7 (per un total de 13/33).

Fins aleshores, el Claret va dominar clarament per ritme el partit en el primer període (22-11) però la millora defensiva visitant i quatre triples anotats entre el final del tercer quart i principi de l’últim període, van capgirar el marcardor (48-50). L’estadística de tirs lliures va ser clau en un partit tan ajustat. Amb tot, el TGN Bàsquet va gaudir de dos triples sense marcatge en els últims segons però els va fallar.