El júnior femení B remunta el mal primer quart i guanya el CB Morell (54-40)

Updated: febrer 20, 2020

L’equip júnior femení B del TGN Bàsquet va haver de refer-se d’un mal inici per derrotar el CB Morell. Les liles no van fer una bona sortida i, tot abusant del tir exterior en atac, van sucumbir a unes visitants que no van haver d’esforçar-se gaire per arribar al final del primer període amb un marcador favorable de 5-14. La dinàmica va continuar en els dos minuts següents, arribant-se a un màxim desavantatge d’11 punts (5-16) però a partir d’aleshores, el TGN va canviar.

La millora defensiva local va permetre recuperar pilotes i anotar constantment en transició. En els 8 minuts que quedaven pel descans el parcialva ser de 19-4. Al descans, 24-20. La superioritat lila va continuar després del descans, tot i que amb alguna davallada, però la victòria no va perillar mai perquè la defensa i els contraatacs es van mantenir.

Amb aquesta victòria, el júnior femení B acaba tercer del seu grup. En la segona fase, s’enfrontarà als tres primers equips de l’altre grup.