El júnior femení fa un parcial increïble d’1-28 en el tercer quart i derrota el CB Valls (36-59)

Updated: novembre 6, 2018

El júnior femení va vèncer el CB Valls a domicili en un partit que es va decidir en el tercer quart. A l’inici, el matx va estar igualat perquè, tot i que les tarragonines buscaven la seva superioritat en el joc interior, les de l’Alt Camp ho contrarestaven amb la seva intensitat. Després del descans es va veure tot un espectacle lila. Les noies que entrena Jordi Crespo van fer una gran defensa i van marcar un parcial increïble d’1-28 que van sentenciar el partit tot i que encara quedaven deu minuts de joc.

CB VALLS                      36

TGN BÀSQUET            59

CB VALLS: Català (8), Gonzàlez (13), Jubany, Aubia (2) i Gracia – cinc inicial – Bové, Bascuñana (2), Babot (6), Requena (2) Riudevets (2) i Bonet (1). Cap triple. Tirs lliures:6/20. Faltes: 16. Cap eliminada.

TGN BÀSQUET: González (7), López M., Fernández (6), Martínez (22) i Burgueño (8) – cinc inicial- Steinhauser (4), Urbistondo (2), Mallol (2), Faro, López C. (6), Borges (2) i Sellares. Triples 3: 2 Burgueño i 1 Gonzàlez. Tirs lliures: 6/11. Faltes: 22. Eliminada: Fernández.

Parcials: 14-14, 7-10 (21-24 descans), 1-28, 14-7.

Àrbitre: De Antonio, J.