El júnior femení fa un partit per oblidar i perd contra el CB La Selva (40-34)

Updated: abril 17, 2018

L’equip júnior femení del TGN Bàsquet va fer un mal partit i va perdre a la pista del CB La Selva. El conjunt lila va fer una mala sortida a la pista, amb nombroses errades que facilitaven el domini de les locals. Els punts anotats per les tarragonines al descans ja demostra quin partit van fer: 23-12. El tercer quart va seguir amb la dinàmica dels dos anteriors i només el desencert de les selvatanes va evitar una derrota més àmplia. Així, el TGN Bàsquet va reaccionar en el quart període, però ja era massa tard.