El júnior femení fa un primer quart per oblidar i perd contra el CB Cunit (48-27)

Updated: novembre 28, 2017

El júnior femení va perdre a la pista del CB Cunit en un partit que es va decidir en els deu primers minuts. L’equip que entrena Jordi Crespo va fer un primer període per oblidar i va encaixar un parcial de 16-0 que va ser decisiu per al desenvolupament del matx. El TGN Bàsquet va acusar molt les baixes i també una incidència que el va afectar més que al seu rival: l’àrbitre no arribava a l’hora i va ser Laura Vilamajor, capitana de l’equip de Copa Catalunya i ajudant de Crespo al júnior, qui hagués de xiular la primera meitat. Això va desconcentrar, paradoxalment, les tarragonines que no van igualar el matx, en joc, fins el segon període. Amb tot el desavantatge inicial va ser massa important.