El júnior femení fa un tram final de partit esplèndid i guanya el líder, el Calafell (70-56)

Updated: maig 2, 2017

El júnior femení jugava el segon partit de la setmana contra el líder, el Calafell, a qui va vèncer. El conjunt lila va fer un partit molt complet contra un adversari molt potent. Tot i els primers minuts de dubtes de les locals, el matx va entrar en una fase d’igualtat que es va mantenir fins l’últim període. El Calafell estava arrecerat en la seva defensa en zona però el TGN Bàsquet tenia un bon dia en el tir exterior. Al tram final es va veure un gran joc local, de la mà d’unes excel·lents Barreira i Anton, l’equip lila va fer un parcial de 17-2 en els últims 6 minuts de joc i això els va permetre guanyar el matx.