El júnior femení fa uns primers vint minuts esplèndids i sentencia el Ploms (60-43)

Updated: gener 31, 2017

El júnior femení va guanyar amb claredat el Ploms en un partit en què va anar de més a menys. La posada en escena de les noies que entrena Jordi Crespo va ser molt bona i això va sorprendre a les visitants, que no van poder superar mai la defensa lila. El resultat al descans era molt evident: 35-8. A la represa, el conjunt blan-i-negre va presssionar a tota la pista i va començar a recuperar pilotes i a igualar el partit. La dinàmica es va accentuar més en el quart període en què les locals van desaparèixer de la pista. Afortunadament la renda era molt gran.