El júnior femení guanya per la mínima el Ploms i es refà de la derrota del dia abans contra el Morell (64-63)

Updated: abril 25, 2017

En només dos dies el júnior femení va viure les dues cares de la moneda. Si en el partit ajornat de divendres passat contra el Morell un triple local sobre la botzina tombava les noies que entrena Jordi Crespo, el conjunt lila va guanyar per la mínima el Ploms en un partit amb moltes alternances. Així, el TGN Bàsquet va sortir prou bé a la pista però després del descans el Ploms va sorprendre les locals amb la seva intensitat i entrava als últims deu minuts amb un marcador de 49-52. Amb tot, el TGN Bàsquet va treure l’orgull i el coratge i va aconseguir remuntar gràcies al seu esperit i, sobretot, a un triple de Sanromà i una cistella de Lapieza.