El júnior femení no defensa prou després del descans i perd contra el CB Vila-seca (63-49)

Updated: abril 10, 2019

El júnior femení va perdre amb un rival directe en la lluita per la primera posició de la lliga en un partit on la seva desconnexió en el tercer quart li va passar factura. Després d’uns bons primers minuts (27-31 al descans), les noies que entrena Jordi Crespo van patir una davallada en la seva defensa i això va facilitar la feina a les locals, que van castigar aquesta falta d’intensitat per marcar un parcial de 15-5 en el tercer període. Les liles van voler reaccionar en l’últim període a còpia de potencial ofensiu sense recuperar la defensa exhibida abans del descans però la remuntada va ser impossible.