El júnior femení s’imposa a Teresianes en un partit amb un final d’infart (61-59)

Updated: gener 20, 2016

El júnior femení del TGN Bàsquet va vèncer Teresianes en un partit molt igualat i que no es va decidir fins els últims segons. Es tractava d’un matx amb una forta càrrega emotiva perquè en el bàndol visitant hi havia diferents jugadores que havien vestit la samarreta lila el curs passat. Així, Teresianes va marcar diferències ben aviat (2-11 al minut 5) però les noies que entrena Jordi Crespo es van refer i van deixar el resultat en 14-18 després dels deu primers minuts.

En el segon quart, el TGN Bàsquet, que tenia la baixa de cinc jugadores, va millorar la seva defensa i, en atac, van destacar les jugadores cadets Núria Val i Paula Lapieza que, amb la seva força, van arrossegar el seu equip per intentar aconseguir la victòria.

La segona meitat va ser apassionant. El TGN Bàsquet va sortir més fort i va dur la batuta (13-9 de parcial al tercer període) però el gran partit de la visitant Clàudia Gullí (30 punts) va impedir que les locals obrissin forat al marcador. L’últim quart va ser d’infart. Les visitants van arribar als tres minuts finals amb un avantatge de 4 punts però el TGN Bàsquet, gràcies a la qualitat d’Andrea Martiniello i l’actitud competitiva de Xènia Sanromà, va remuntar. Amb tot, Teresianes va ternir l’última possessió però el triple que va llençar va anar al ferro.