El júnior femení sucumbeix contra un Manyanet inspirat (49-80)

Updated: març 21, 2018

L’equip júnior femení del TGN Bàsquet va perdre clarament contra un rival superior, el Manyanet. Malgrat uns primers minuts d’igualtat, el partit es va començar a decidir en els dos últims minuts del primer quart. Així, un parcial de 2-14 en aquesta franja de temps va suposar un punt d’inflexió en el matx. Les locals no es van poder refer del cop i a la mitja part perdien 24-49. Tot i el desavantatge, el TGN Bàsquet va reaccionar en el tercer període i va marcar un parcial de 17-12. L’esforç per capgirar la dinàmica va ser massa per a les locals que van cedir completament en els últims deu minuts.

TGN BÀSQUET               49

MANYANET                    80

TGN BÀSQUET: Steinhauser (10), Urbistondo (1), Mallol (10), Mallafré (4) i Pouza – cinc inicial- Herrera (4), López (4), Burgueño (15), Sellares i Faro (1). 1 triple: Burgueño. Tirs lliures: 4/8. Faltes: 9. Cap eliminada.

MANYANET: Reinoso (12), Gracia (18), Parra (5), Rojas (12) i Vidiella A (10) – cinc inicial- Moles (6), Vidal (2), Martí A (10) i Martí J (5). Triples 3: 2 Rojas i 1 Parra. Tirs lliures 3/12. Faltes: 14. Cap eliminada.

Parcials: 15-30, 9-19 (24-49 descans), 17-12, 8-19.

Àrbitre: Mezinger FM.