El júnior femení surt molt concentrat i mig sentencia al descans (67-34)

Updated: novembre 8, 2016

L’equip júnior femení del TGN Bàquet va vèncer amb solvència el CB La Selva en un partit marcat per la bona sortida de les locals que en els primers 5 minuts ja havien marcat un parcial de 10-2 i al descans ja guanyaven per 33-18. La bona defensa de les liles va permetre que fessin molts contraatacs i el partit semblava mig sentenciat. Amb tot, el CB La Selva va sortir al tercer quart disposat a plantar cara i ho va fer però el TGN Bàsquet no es va deixar sorprendre i va acabar guanyant amb claredat.