El júnior femení tanca la temporada amb una derrota contra el CB Calafell (65-47)

Updated: maig 26, 2017

El júnior femení no va poder acabar el curs amb un triomf i va perdre a la pista del CB Calafell. Les locals van sortir molt fortes i van tenir a Garcia (11 punts en el primer quart) el seu principal estilet. Tot i una lleugera millora en el segon període, no va ser fins després del descans que el conjunt lila va despertar i, amb un parcial de 0-8 semblava que podia capgirar la dinàmica del matx. El CB Calafell, però, va canviar el seu sistema defensiu a zona i això va aturar la font d’anotació visitant i, a més, va trobar en Pous la inspiració ofensiva que necessitava. Aquesta jugadora local va anotar 5 triples (3 en els últims 5 minuts de matx) que van ensorrar les aspiracions del TGN Bàsquet.