El júnior femení torna a fer una exhibició de joc i tomba el Reus Deportiu (31-63)

Updated: novembre 14, 2018

L’equip júnior femení va guanyar amb contundència el Reus Deportiu en una altra demostració de joc col·lectiu de les noies de Jordi Crespo. La sensacional sortida de partit del TGN Bàsquet va ser clau perquè van marcar un parcial de 5-22 que va començar a decantar el matx del bàndol visitant. L’activitat defensiva en els primers deu minuts va ser notable però l’avantatge va relaxar a les tarragonines que, però, van tornar a recuperar el seu millor nivell en l’últim quart marcant un altre gran parcial de 9-21 que va ser definitiu.