El júnior masculí aprofita les baixes del Vila-seca i ja és líder (97-37)

Updated: abril 6, 2014

El júnior masculí A del TGN Bàsquet va aconseguir la catorzena victòria consecutiva en detriment d’un Vila-seca que es va presentar al pavelló del Sagrat Cor amb només 6 jugadors. Després d’un inici on els visitants van sorprendre el conjunt lila amb un parcial de 0-6, els locals van capgirar la dinàmica imposant el seu ritme més alt i poder marcar un parcial de 18-0. Malgrat tot, el TGN Bàsquet no mostrava el seu millor joc i això va fer que el partit no fos vistós. Després del descans, el cansament dels visitants (només tenien un home a la banqueta) va permetre seguir obrint forat en el resultat. El quart període va ser una exhibició local amb un parcial de 40-9, la màxima puntuació feta pels jugadors de Javier Vinader fins ara. El TGN Bàsquet és líder provisional.

TGN Bàsquet 97 / CB Vila-seca 37

TGN BÀSQUET: Martí (12), Gutiérrez (6), Artero (4), Montané (14) i Rofes (14) – cinc inicial – López (4), Puerto (8), Ferré (20), Tortajada (4), Rodríguez (9) i Martín. 1 triple (Rodríguez). 4/14 en tirs lliures. 22 faltes. Técnica a Rofes min 26.

CB VILA-SECA: García (20), Rubio (5), Sendra, Essalhi (6), Andreu (5) – cinc inicial – Mimolni (1). 15 faltas. 7/20 en tirs lliures. 4 triples (2 Garcia, Rubio i Andreu). Eliminat Essalhi min. 37.

Parcials: 18-6 / 14-5 / 25-17 / 40-9

Árbitre: Garrido, A.