El júnior masculí B imposa el seu joc a la primera meitat i guanya el Claret (57-39)

Updated: gener 27, 2016

El conjunt júnior masculí B del TGN Bàsquet, que només disposar de 8 jugadors,  va vèncer el Claret en un partit que va mig sentenciar en la primera meitat. Així, els locals van començar anotant des de la línia de tirs lliures i, gràcies al paper de Tardà dins la zona (20 punts per aquest jugador en tot el matx). En el segon període, va ser Delgado qui va agafar el relleu anotador i, amb 12 punts, va ser una peça clau perquè el marcador mostrés un 34-17 al descans. Amb tot, la segona meitat no va ser tan bona. Les faltes personals i la falta d’efectivitat en atac van igualar el matx, permentent els visitants situar-se a només 10 punts. Amb tot, i malgrat la igualtat en l’últim quart, el TGN Bàsquet va ajustar la seva defensa en els últims 6 minuts i això va permetre aconseguir un triomf més clar.