El júnior masculí demostra maduresa en el tram final i venç el Constantí (58-51)

Updated: febrer 3, 2015

El júnior masculí va aconseguir un important triomf contra un rival amb un joc interior sòlid. L’equip que entrena Jordi Crespo va manar durant tot el partit però sempre amb petits avantatges. Així, el TGN Bàsquet volia fer valer la seva defensa pressionant i les transicions ofensives mentre que el Constantí apostava pel rebot ofensiu. Un parcial de 19-10 en el tercer període donava un avantatge de 10 punts als locals amb 10 minuts per jugar. El Constantí, conscient que calia fer alguna cosa diferent per vèncer, va situar-se en defensa en zona i això va dificultar els atacs locals. Amb tot, el TGN Bàsquet va demostrar tenir el cap fred per jugar els minuts decisius.

TGN BÀSQUET 58

CB CONSTANTÍ 51

TGN BÀSQUET A: Granell (8), Navarro (10), Gutiérrez (22), Renard (8) i Rofes -cinc inicial- Cano, Guirao (2), Guart, Da Rocha (8) i Claramunt. Triples 2: 4 Gutiérrez i Renard. 12/28 tirs lliures. 24 Faltes. Eliminat Navarro min 37.

CB CONSTANTÍ: Granero (16), Mesa (5), Carne V (2), Aliseda (2) i Tejada (9) -cinc inicial- Vaqué (10), Carne C, Martínez (7) i Tome. Triples 1: Martínez. 14/26 tirs lliures. 21 Faltes. Cap eliminat.

Parcials: 15-14. 14-14 (29-28), 19-10 i 10-13.

Àrbitres: A. Garrido