El júnior masculí fa el pitjor partit de la temporada i perd contra la Salle Tarragona (85-46)

Updated: desembre 5, 2017

El júnior masculí no va fer un bon partit i va perdre de forma contundent a la pista de la Salle Tarragona. L’equip lila no va estar gens encertat en atac, sense la fluïdesa necessària, amb molt poca tensió per a un partit contra un bon rival. La Salle ho va aprofitar per anotar amb comoditat —la defensa lila no era gens bona— i al descans el marcador mostrava un evident 45-17. Tot i que en el tercer quart el TGN Bàsquet va millorar, aquesta revifalla va ser efímera i  l’equip local va tornar a agafar les regnes i vèncer.