El júnior masculí fa un gran últim període i venç El Vendrell (60-35)

Updated: octubre 20, 2014

El júnior masculí del TGN Bàsquet va vèncer El Vendrell en un partit més igualat del que mostra el marcador final. El conjunt que entrena Jordi Crespo va tenir molts problemes en el primer període i va cometre moltes errades que van provocar que els visitants dominessin en el marcador. Amb tot, en el segon quart va aparèixer la figura de Da Rocha que, amb  25 punts, va ser el màxim encistellador del matx. Això, i la intensitat defensiva van canviar la fesonomia de l’equip que en l’últim període va ser molt superior al seu rival com ho prova el parcial de 27-3 en aquests deu minuts.