El júnior masculí guanya el Salou i suma el tercer triomf seguit (41-85)

Updated: novembre 10, 2014

L’equip júnior masculí del TGN Bàsquet va guanyar de forma plàcida el seu matx contra el Salou. Els tarragonins van ser molt superiors durant tot el partit i de seguida van obrir un forat important en el resultat (14-27 en el primer quart). El Salou, que no es va rendir mai, no en tenia prou amb la lluita per contenir el joc visitant que, però, va decaure en el tercer període. Van ser moments en què els locals van mantenir una certa igualtat a la pista, però el TGN Bàsquet va tornar a imposar el seu domini en els últims deu minuts i va vèncer de forma contundent.

CB SALOU   41

TGN BÀSQUET   85

CB SALOU: Garcia (7), Arina (4), Louhmare (2), Calas (9) i Ballesteros (5) -cinc inicial- Correda (2), Robles (2), Rondar (4),

Gracia (6). 5/11 tirs lliures. 12 Faltes.

TGN BÀSQUET A: Granell (4), Navarro (8), Gutiérrez (14), Cano (8) i Da Rocha (20) -cinc inicial- Guart (2), Guirao (7), Martín (8), Rofes

(10) i Claramunt (4). Triples 6: 3 Gutiérrez, 2 Rofes, 2 Claramunt i 1 Da Rocha. 9/15 tirs lliures. 12 Faltes.

Parcials: 14-27. 10-25 (24-52), 12-16 i 5-17.

Àrbitres: Diago