El júnior masculí inter remunta 20 punts i guanya a la pròrroga el CBT (74-81)

Updated: març 7, 2017

El júnior masculí inter va mostrar les seves dues cares en el partit que es va disputar al pavelló d’El Serrallo. El conjunt que entrena Alfredo Faro va fer un bon joc en estàtic a l’inici, però va fallar molts tirs còmodes sota el cèrcol i els locals ho van aprofitar per anotar en contraatac. Tot i equilibrar, en quant a joc, el matx en el segon període, l’encert no arribava i en el minut 24 de partit el resultat era 20-40. Arran d’un temps mort lila el TGN Bàsquet va ressucitar. A partir d’aleshores es va veure un joc gairebé perfecte dels visitants, que van fer un parcial de 9-22 en sis minuts. El quart període va ser molt disputat i el TGN Bàsquet va poder forçar la pròrroga. En el temps extra, els lila van poder superar la pressió defensiva rival i amb un increïble 13/14 tirs lliures van sentenciar el matx.