El júnior masculí no pot superar la pressió del Manyanet i encaixa una derrota (71-42)

Updated: gener 16, 2018

El júnior masculí va caure a la pista del Manyanet producte, en gran part dels seus propis errors. Després d’un inici igualat, el TGN Bàsquet va començar a desaprofitar un munt de situacions clares de llançament tot i haver treballat molt bé l’atac. Aquest seria el seu gran tal·ló d’Aquiles durant el partit. L’altre va ser la pressió defensiva del rival. El Manyanet va incrementar la seva intensitat i a 3 minuts del final del segon quart, marcant un parcial d’11-2 i 33-21 al descans. La tònica es va mantenir en el tercer quart i només una millora defensiva visitant en els últims deu minuts va impedir que la diferència fos més gran.