El júnior masculí venç a la pista del CBT (44-52)

Updated: març 3, 2015

L’equip júnior masculí del TGN Bàsquet va vèncer al Serrallo el CBT. L’equip que entrena Jordi Crespo va jugar de forma més intel·ligent els últims minuts d’un enfrontament marcat per la igualtat i els nervis propis d’un derbi. Així, els locals van intentar en tot moment dur el matx cap a la defensa, amb un tempteig baix. En certa manera ho van aconseguir fins el descans (22-21), però el TGN Bàsquet va reaccionar en el tercer quart i va imposar una mica més el seu ritme. En el tram final, el control de les errades va ser clau.

CBT    44

TGN BÀSQUET    52

CBT: Llorca (7), Avila (10), Rodríguez (7), Ramírez (2) i Borrell (14) -cinc inicial- Gibert (3), Ibort, López, Piñol, Juan (1), Hidalgo i Pujol. Triples 1: Llorca. 11/36 tirs lliures. 19 Faltes. Eliminat Gibert min 32.

TGN BÀSQUET: Granell (6), Navarro (2), Renard, Cano i Gutiérrez (10) -cinc inicial- Guirao (5), Guart (3), Rofes (10), Hurtado, Da Rocha (16) i Claramunt. Triples 4: 2 Gutiérrez i 1 Guart i Rofes. 10/20 tirs lliures. 29 Faltes. Cap eliminat.

Parcials: 11-13, 11-8 (22-21), 10-16 i 12-15.

Àrbitres: Ortega J.