El mal inici de l’infantil femení A el condemna a la derrota contra el Joventut Badalona (49-57)

Updated: octubre 16, 2018

L’infantil femení A va perdre contra el Joventut de Badalona en un partit marcat pel mal inici de les liles. Així, els nervis van trair les locals que van encaixar un parcial de 8-20 després dels deu primers minuts. Malgrat tot, les noies que entrena David Artero van canviar després del descans i amb una actuació notable van recuperar terreny fins a situar-se a només dos punts del seu adversari a cinc minuts pel final però els hi va faltar convicció al final per endur-se el triomf.