El mal inici del júnior masculí el condiciona la resta del partit i perd contra el Carme Bàsquet (69-46)

Updated: abril 24, 2018

El conjunt júnior masculí del TGN Bàsquet va perdre clarament a la pista del Carme Bàsquet en un partit marcat pel mal inici lila. Així, després dels primers 7 minuts de joc el marcador era de 15-2. Només una bona pressió defensiva visitant va evitar un desavantatge més gran.

La milloria en el joc en el segon període per part del TGN Bàsquet no va tenir continuïtat en el tercer quart. Els locals ho van aprofitar per marcar un parcial de 14-6 i la victòria ja quedava molt lluny dels liles.