El Nemser perd a Olesa i encaixa la tercera derrota consecutiva (52-43)

Updated: març 9, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va perdre en la seva visita al quart classificat de la lliga, el Nou Bàsquet Olesa i va encaixar la tercera desfeta consecutiva. Les noies que entrena Juan Carlos Arjona van tornar a fer una demostració de coratge, despesa física i treball, però no van poder sumar un triomf important per culpa de les nombroses pilotes perdudes. Així, l’equip lila, que tenia les baixes de Montse Magre, Laura Martínez i Esther Cabré, va estar especialment desencertat en l’últim període, el decisiu, en el qual va perdre 10 pilotes (24 en tot el partit) i no va poder anotar ni un sol punt en sis minuts, del 33 al 39. Les pèrdues de pilota es van produir fruit de la precipitació i això va facilitar la feina d’un Nou Bàsquet Olesa que va patir molt, però, contra la lluita visitant.

El Nemser va mantenir a ratlla durant més de 30 minuts un dels equips més potents de la categoria però la bona feina en defensa se’n va anar en orris per la manca d’encert ofensiu. Durant tot el partit el TGN Bàsquet va desaprofitar situacions de tirs còmodes o contraatacs i això li va servir al Nou Bàsquet Olesa per poder dur la iniciativa, tot i que sempre amb avantatges curts. Els triples de les locals en el primer quart (7 en tot el matx) van ser clau perquè l’Olesa pogués dur les regnes del partit (17-12) però el matx va entrar en una fase d’igualtat en el segon quart i, sobretot, en el tercer, que va deixar les portes obertes a un possible triomf (42-37 al minut 30). El Nemser es va col·lapsar en atac en el quart període però, malgrat tot, va tenir possibilitats de victòria (45-41 a 3:38 del final) però les pèrdues de pilota van ser decisives.