El Nemser perd contra el líder, el Sabadell, i encaixa la segona derrota a casa (42-60)

Updated: febrer 8, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va encaixar la segona derrota com a local (la primera va ser contra el Sant Cugat) a mans d’un rival, el Sabadell, que va demostrar perquè és el líder de la lliga. Les noies de Juan Carlos Arjona van plantar cara fins que les forces van aguantar i, al final, amb l’equip lila esgotat i incapaç d’anotar (només 2 punts en tot l’últim període) el marcador va mostrar un resultat excessivament desproporcionat pel que es va poder veure sobre la pista.

El Nemser TGN Bàsquet va ser víctima dels seus propis errors. L’equip lila va perdre 24 pilotes i va enregistrar un percentatge de tirs lliures molt fluix (10-24, tenint en compte que en l’últim quart no en van llençar cap), un fet que va ser un llast durant tot el matx. Així, en el primer quart, el TGN Bàsquet va fallar vuit tirs des de la línia de personal (4-12) i això va permetre el Sabadell dominar en el resultat (13-18 minut 10). El Nemser va defensar molt bé contra un rival físicament més poderós, que va presentar jugadores més altes i atlètiques, i això va suposar fer un esforç extra per les locals durant tot el matx. L’envergadura de les visitants va provocar que els atacs en estàtic fossin molt complicats a l’hora de trobar el camí a la cistella. Amb tot, el Nemser va ser dins el partit tota l’estona i, en el tercer període, va ser capaç de capgirar per un instant el resultat, però un parell de triples del Sabadell en moments clau li van permetre entrar en els deu minuts decisius amb una diferència de sis punts (40-46). Tot podia passar, però aleshores el cansanci va fer acte de presència en les files locals. Sense Cabré, lesionada a l’inici del partit, les rotacions van perdre un efectiu i això es va notar. Amb l’esgotament es van produir les errades. Les pilotes perdudes van sovintejar, l’anella quedava molt lluny, no havien idees per atacar i, tot i que el Sabadell tampoc ho va aprofitar excessivament (40-48 a 7:24 del final), la victòria semblava gairebé impossible. Amb tot, el Nemser no anotava i, finalment, el conjunt visitant va obrir un forat que va culminar amb la màxima diferència del partit, els 18 punts.