El Nemser perd però planta cara al Valls, un dels equips potents de Copa Catalunya (46-69)

Updated: setembre 7, 2014

El Nemser TGN Bàsquet no especula. L’equip que enguany dirigeix Jordi Hernández està fent una pretemporada exigent provant les seves forces contra rivals de més nivell per tal de trobar el punt òptim de forma en vista a la temporada que en breu començarà. Així, el conjunt lila s’ha enfrontat en menys de 4 dies a dos equips d’una categoria superior, la Copa Catalunya, i ha encaixat dues derrotes (la primera contra el Ploms i ahir contra el Valls). El matx contra l’equip de la capital de l’Alt Camp es preveïa força complicat. Hernández no va poder comptar amb Ona Fort i tampoc amb Irene Villegas i Esther Cabré, que es continuen recuperant de les seves lesions, per encarar un matx de tanta exigència i això va condicionar el joc de les locals.

El Valls és un equip temible. Té tres jugadores exteriors que fan 1m80 (base inclosa), un fet que permet fer-se una idea de l’envergadura mitjana de l’equip. Amb aquest handicap, el de l’inferioritat física, el Nemser TGN Bàsquet va lluitar amb la seva millor arma, la intensitat en el seu joc i, en la primera meitat se’n va sortir prou bé (23-31 al descans). En el tercer període l’equip visitant va ajustar la seva defensa i es va mostrar molt més fi en atac i això es va transformar en una diferència més clara en el marcador (30-54) que es va mantenir fins el final (intrascendent quart període). Moments amb una gran circulació de pilota i la lluita en el rebot van permetre les jugadores liles plantar cara tot i que, en la segona meitat, l’alçada i el talent del seu rival va decantar la balança.