El Nemser TGN Bàsquet cau contra el Reus Ploms en un matx de pretemporada (38-71)

Updated: setembre 3, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va jugar el seu segon partit de pretemporada, el primer a casa, contra el Reus Ploms, un equip que milita en una categoria superior (Copa Catalunya) que les noies de Jordi Hernández (38-71). El conjunt lila, que ahir vestia de blanc, només porta dues setmanes d’entrenaments i això es nota en el seu rendiment a la pista. Així, el conjunt visitant va ser superior, sobretot a l’inici i al final del matx, i va donar molt poques possibilitats al TGN Bàsquet que, però, va jugar durant molts minuts (especialment en el segon període), a un bon nivell.

El Ploms és un equip amb més alçada i envergadura sota els cèrcols, tot un handicap pel Nemser TGN Bàsquet, que fonamenta el seu seu joc d’atac en la velocitat en les transicions ofensives. Així, els deu primers minuts van ser de color visitant. L’equip reusenc demostrava més intensitat i aprofitava els centímetres extra sota el cèrcol (7-25). En el segon període, però, el partit va canviar com un mitjó. El Nemser TGN Bàsquet va augmentar la pressió defensiva i es va fer un fart de recuperar pilotes. En atac estàtic, la bona circulació de pilota va permetre les locals trobar bones posicions de tir i el resultat es va ajustar (22-29).

Després del descans, el Ploms va anar reaccionant lentament. L’equip plomista va tornar a la dinàmica del primer quart, tot i que sense tanta contundència i això li va permetre gaudir d’un avantatge còmode en el marcador (32-49). A l’últim període, el cansament va passar factura al TGN Bàsquet. Les impresicions van sovintejar i les visitants van jugar amb molta comoditat. Així, les diferències es van anar fent grans en uns minuts on les transicions ofensives del Ploms van sovintejar.