El Nemser TGN Bàsquet no s’atura i suma el cinquè triomf seguit després de vèncer el BAM (41-65)

Updated: març 8, 2015

El Nemser TGN Bàsquet va complir els pronòstics i es va endur el triomf de la pista del Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) en un partit que, però, no va ser fàcil de bon començament. El conjunt lila, que amb aquesta victòria ja acumula cinc èxits consecutius, va haver de treballar de valent per superar la resistència local, molt tenaç en els primers deu minuts. Així, el ritme lent de joc i la defensa en zona 2-3 que va plantejar el conjunt local, van dificultar molt els atacs del TGN Bàsquet que, però, a mesura que va anar avançant el partit va anar trobant el seu ritme, més ràpid, més dinàmic, més demolidor.

El BAM, molt còmode en els primers deu minuts, va dur la iniciativa (11-9) però la paciència a l’hora d’atacar la defensa en zona i la combinació entre pivots, va esquerdar el plantejament defensiu local. La circulació de pilota va ser clau i, amb la coherència pròpia d’un equip molt consolidat, les jugadores exteriors van aprofitar la lectura dels espais de les interiors. En aquest aspecte va destacar Irene Villegas -en el millor moment de forma del curs- i, dins la zona, el tàndem Ona Fort i Ester Farré va tornar a ser clau.

El matx va canviar en el segon període però es va decidir en el tercer quart (11-24 de parcial. 28-50). A partir d’aleshores, tot va ser més senzill i el tècnic Jordi Hernández va poder fer jugar la jugadora del sènior B Laura López. La propera jornada el Nemser TGN Bàsquet rep el Nou Bàsquet Olesa, un equip a qui ja va vèncer a domicili en la primera volta.