El Nemser TGN Bàsquet perd a Molins de Rei (66-43) i encaixa la segona derrota consecutiva

Updated: octubre 12, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va patir una derrota contundent en la seva segona sortida de la temporada que suposa, també, la segona desfeta consecutiva. El conjunt que entrena Jordi Hernández no va tenir el dia en atac, amb només 43 punts i molts tirs fallats i, sobretot, moltes errades en la passada. Així, l’equip lila va perdre fins 30 pilotes durant tot el partit i això va provocar que el Molins jugués a pler durant molts minuts de la segona meitat, que és quan el partit es va trencar del tot. Fins aleshores, el Nemser TGN Bàsquet, que gairebé sempre va anar per sota en el resultat, s’havia mantingut en desavantatges assequibles, possibles per remuntar.

El matx es va jugar en una pista molt petita. La central estava inutilitzada perquè el sistema per fer baixar i pujar les cistelles no funcionava i es va haver d’habilitar una pista lateral molt estreta on la línia de tres punts era gairebé invisible i on poder posar els peus per tirar de tres punts des de la cantonada era missió impossible. Aquest fet, que perjudicava als dos equips, sembla que va descentrar més les visitants, que mai es van trobar còmodes sobre la pista. El primer quart va acabar 14-12 i tot i que a l’equador del segon el Nemser TGN Bàsquet semblava que reaccionava (16-17), el conjunt tarragoní va patir de falta de fluïdesa ofensiva i al descans ja perdia 26-20. En la segona meitat el partit només va tenir un equip, el Molins. Les locals van aprofitar les errades de les visitants i les diferències es van anar fent grans (46-37 final del tercer quart). La defensa del Nemser TGN Bàsquet, principal baluard del seu joc era, a estones, poc agressiva, i això va facilitar la feina del Molins que va arribar al final del partit amb el màxim avantatge (66-43).