El Nemser TGN Bàsquet, sòlid com una roca, venç el Nou Bàsquet Olesa i continua en ratxa (64-41)

Updated: març 14, 2015

És un altre equip, totalment diferent al de la primera volta. Més dur, més sòlid, més convençut del que fa, més difícil de batre, més guanyador, més equip. El Nemser TGN Bàsquet va sumar la sisena victòria consecutiva -que es diu ben aviat- després de vèncer el Nou Bàsquet Olesa, un conjunt de la part mitjana de la classificació que no va tenir cap possibilitat de victòria.

El grup que entrena Jordi Hernández va ser molt superior al seu rival excepte en els primers compassos del matx, en què el seu joc d’atac no va estar gens inspirat , un fet que va propiciar que el Nou Bàsquet Olesa tingués la batuta del partit a l’inici (3-9 a 4:33 per acabar el període). Aquí va acabar la sorpresa visitant. Hernández va demanar temps mort i això, més l’entrada d’Anna Garcia, van capgirar la dinàmica completament. La jove jugadora del Nemser TGN Bàsquet es troba en un gran moment de forma, tal i com ja va demostrar fa dues jornades contra el líder, i va tornar a ser l’estilet que l’equip necessitava. Amb una clarividència pròpia d’una jugadora més veterana, Garcia va jugar i va fer jugar l’equip i el matx va passar a ser de color lila. El Nemser va fer un parcial de 12-0 fins el final del quart, 16-0 si li sumem els dos primers minuts i mig del segon període, i el partit va ser a les seves mans.

La clau de la victòria cal trobar-la en la convicció i la bona feina defensiva (només 41 punts del seu adversari) però també amb el criteri en el joc d’atac. El Nemser TGN Bàsquet, tal i com va dir el seu tècnic el dia abans del matx, va córrer quan calia, i jugar amb cap quan tocava. La bona entesa de Farré i Fort a la zona és patent i, a més, les exteriors porten el ritme de partit que convé a l’equip en tot moment.

El tercer període va ser definitiu. Un parcial d’11-2 de sortida ja situava un resultat de 44-24 i, al final del període, 22 punts de diferència, 52-30.

L’últim quart va ser un tràmit i la qualitat va baixar molt.(54-36 a 6:09 per acabar el partit) però la rauxa final de les locals va permetre veure alguns bons minuts i arribar al final amb la màxima diferència (63-37, a escassos segons del final del matx).