El Nemser TGN Bàsquet va de més a menys i perd a la pista del Samà (65-56)

Updated: octubre 4, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va encaixar la primera derrota de la temporada coincidint amb el primer partit fora de la seva pista. El conjunt lila, que va començar de forma esplèndida (7-20 en el primer quart) va anar perdent força i claredat d’idees i va ser finalment superat pel seu rival. Així, amb un inici esperançador, les noies que entrena Jordi Hernández van dominar en el rebot, un fet que va permetre les visitants jugar ràpid en atac, fent moltes transicions i anotant cistelles fàcils. Poc a poc, però, el Samà va voler i va poder tallar la font d’anotació rival. L’equip de Vilanova va situar una defensa en zona al final del segon quart (3-2) que va complicar molt les coses a les tarragonines. Al descans, el resultat era clarament favorable al Nemser TGN Bàsquet (22-28) però les coses van canviar a la represa.

El Samà va sortir convençut de poder remuntar. Arrecerat en la seva zona i més sòlid en el rebot, va evitar els contraatcs visitants. Sense transicions ràpides, el Nemser TGN Bàsquet va ser víctima dels seus errors en el joc estàtic. El tir exterior, decisiu en el primer partit (7 triples), no va aparèixer i els punts arribaven en comptagotes. El Samà va capgirar el resultat (47-44 al final del tercer quart) i ja no va deixar les regnes del partit fins al final.