El preinfantil femení A fa un gran partit i aconsegueix la primera victòria contra el Joviat (61-67)

Updated: octubre 30, 2018

L’equip preinfantil femení A es va estrenar aquesta temporada en l’apartat de victòries amb un valuós triomf a la pista del Joviat. Les noies que entrena Agustí Oriol es van refer de l’inici dominant del seu rival però al descans el marcador mostrava un 35-28 favorable a Joviat. A la represa, les locals van mantenir la iniciativa i, a falta de cinc minuts per acabar el partit guanyaven per 8 punts de diferència. En aquells moments, el TGN Bàsquet va reaccionar gràcies a una gran defensa i contraatacs molt ràpids i va igualar el partit. L’encert en els tirs lliures va decidir.