El preinfantil femení A mostra una gran determinació per la victòria i derrota el SESE (34-76)

Updated: març 12, 2019

L’equip preinfantil femení A va aconseguir un triomf molt valuós a la pista del SESE en un partit dominat per l’equip tarragoní des del començament. Les noies que entrena Agustí Oriol van sortir a la pista molt concentrades i la seva determinació i decisió en cada acció ofensiva es va traduir en cistelles o faltes personals. Així, al final dels primers deu minuts el TGN Bàsquet ja guanyava per 10 punts (7-17) i l’avantatge va anar fent-se més gran amb el pas dels minuts. Així, després del descans, l’augment en la intensitat defensiva visitant va trencar completament la resistència local i el triomf va ser un fet.