El preinfantil femení A no controla el rebot abans del descans i perd contra el CB Granollers (60-66)

Updated: maig 7, 2019

El preinfantil femení A va pagar molt car uns mals segons deu minuts de partit i va caure contra el CB Granollers. Tot i el bon inici de les locals, les visitants van dominar clarament el rebot i van aprofitar el desencert en el tir de les locals i van marcar un parcial de 6-17 en els segons deu minuts que complicaven molt aconseguir el triomf (19-35 al descans). La millora en la segona meitat, especialment en els últims deu minuts (24-14), va ser inútil perquè el desavantatge de la primera meitat va decidir.