El preinfantil femení A planta cara al Barça CBS durant tres quartes parts del matx (32-82)

Updated: desembre 18, 2018

L’equip preinfantil femení A del TGN Bàsquet va perdre contra el rival més potent de la seva lliga, el Barça CBS. Tot i la teòrica superioritat blaugrana, les noies que entrena Agustí Oriol van plantar cara a còpia de molt d’esforç. Amb tot, les visitants van acabar els primers deu minuts amb avantatge (11-23).

El Barça guanyava cada superioritat però el matx estava força disputat. Al final, però, l’esforç del TGN Bàsquet va ser excessiu i en els últims deu minuts, les blaugranes van ser molt superiors amb un parcial de 2-21 que va deixar el marcador amb un clar 32-82.