El preinfantil femení A planta cara però no pot contra un dels grans equips de la lliga, l’UE Mataró (39-67)

Updated: novembre 13, 2018

L’equip preinfantil femení A del TGN Bàsquet va perdre contra un rival superior, l’UE Mataró. El conjunt que entrena Agustí Oriol s’enfrontava a un dels grans equips de la lliga i, després de fer un bon inici, va encaixar un parcial de 6-20 en els deu minuts previs al descans i això va decantar la balança clarament del bàndol visitant (16-33). Tot i això, les liles van recuperar la solidesa defensiva dels primers deu minuts però el potencial del Mataró va ser massa gran per a la resistència local.