El preinfantil femení A reacciona esplèndidament en el tram final i guanya el Femení Maresme (58-51)

Updated: novembre 27, 2018

L’equip preinfantil femení A del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria molt valuosa contra el Femení Maresme en un matx amb diferents alternatives al marcador. Així, l’inici de les locals va ser molt bo, amb una gran defensa que va permetre marcar un parcial de 14-1 d’entrada. Però el Femení Maresme va reaccionar i el partit al descans mostrava un resultat de 26-26. A la represa, les visitants van jugar millor i van arribar a tenir un avantatge de 12 punts (33-45). El TGN Bàsquet va fer aleshores els millors minuts del matx. Les noies d’Agustí Oriol van tornar a defensar molt bé i, amb molta decisió en atac van fer un parcial els últims deu minuts de joc de 25-6 i van sumar un triomf molt meritori.