El preinfantil femení B canvia l’actitud defensiva i fa un parcial increïble al final per vèncer la Salle Ploms (62-66)

Updated: febrer 6, 2018

El preinfantil femení B va aconseguir una victòria molt important i moralment increïble a la pista de la Salle Ploms. Tot i que sobre el paper el conjunt lila semblava favorit, la realitat és que el TGN Bàsquet es va trobar un adversari que va dominar durant gran part de l’enfrontament perquè bàsicament la defensa tarragonina no era bona. Així, al descans el marcador era de 39-31 i deu minuts després les coses no havien millorat: 55-45. Amb el partit coll amunt, l’entrenadora lila, Noe Ayete, va demanar temps mort per capgirar la dinàmica i ho va aconseguir. Les joves jugadores del TGN Bàsquet van tornar a la pista amb una mentalitat molt diferent, molt més agressives en defensa i van aconseguir un parcial brutal de 5-21 que els va atorgar el triomf en un final pletòric.