El preinfantil femení B manté el cap fred i derrota la Salle Tarragona en un partit molt ajustat (36-38)

Updated: octubre 10, 2017

El preinfantil femení B va aconseguir un triomf molt treballat a la pista de la Salle Tarragona. Les noies que entrena Noe Ayete van sortir molt bé a la pista i amb una gran defensa van deixar en només 6 punts el seu rival en els primers 17 minuts de partit. Amb tot, l’equip local va reaccionar al llindar del descans i el marcador es va igualar. Durant la resta del partit, la Salle va trepitjar els talons al TGN Bàsquet però en els dos últims minuts, la jugadora lila Torrents va anotar tres cistelles fonamentals per assegurar el triomf.