El preinfantil femení B mostra una gran millora però perd contra el CBT a la pròrroga (33-32)

Updated: març 19, 2019

El preinfantil femení B jugava el segon partit de la setmana i, a diferència del matx que havia jugat dies abans, la seva versió va ser molt millor, tot i que no va aconseguir la victòria. Les noies que entrena Anna Garcia van jugar amb molt criteri en atac, trobant els espais necessaris i movent molt bé la pilota. Només les errades a l’hora de llençar a cistella en situacions clares de tir va impedir les del TGN Bàsquet dominar el matx.

La bona dinàmica que les liles havien mostrat en la primera meitat va tenir premi en la segona. El TGN Bàsquet va començar a retallar diferències fins a empatar el matx i forçar la pròrroga. En el temps extra, però, la victòria es va escapar.