El preinfantil femení B va uns 30 primers minuts de fàbula però s’adorm i gairebé perd contra el CB La Selva (40-42)

Updated: abril 17, 2018

El preinfantil femení B del TGN Bàsquet va guanyar el CB La Selva en un partit que va deixar un regust agredolç en el conjunt lila. Així, les noies que entrena Noe Ayete van fer uns primers 30 minuts de llibre, corrent, defensant les línies de passada rival, dividint bé la zona contrària… només faltava una mica d’encert en el tir. Així, en le minut 30 el marcador mostrava un clar 15-35. Però aleshores tot va canviar. Allò que s’havia fet bé fins aquell moment va desaparèixer i les locals van retallar diferències i gairebé capgiren el resultat després d’un parcial de 25-7.