El preinfantil femení lila fa un gran partit i guanya el líder, el Salle Ploms (56-48)

Updated: abril 4, 2017

El preinfantil femení lila va jugar a un gran nivell i va superar un rival molt dur, el Salle Ploms, líder de la lliga. Les noies que entrena Anna Pocino van sortir molt concentrades a pista i exhibint una gran defensa. En atac, però, les coses no van anar del tot bé. Els nervis per la importància del partit van provocar errades i el matx estava molt igualat. Després del descans, a més, les reusenques van intensificar la defensa i el partit entrava en una fase d’igualtat. En els últims minuts del matx el TGN Bàsquet va saber trobar els punts dèbils en la defensa visitant i es va endur el triomf.